Sport

2012.11.23. 20:02

Halmosi Péter: jobb csapat vagyunk az Egernél

A Szombathelyi Haladás válogatott futballistája, Halmosi Péter úgy véli: mindegy milyen játékkal, de nyerni kell az Eger ellen.

Pum András

Halmosi Péter memóriájából kellemes emlékeket csal elő az Eger név említése, válogatott középpályásunk az első fordulóban második gólunkat szerezte a hevesi csapat ellen, emellett egy tizenegyest is kiharcolt a meccsen.

Halmosi Péter inkább küzdelemre, nem pedig látványos játékra számít. Fotó: Horváth István

- A szakmai stábunk ezúttal is alaposan kielemezte ellenfelünket, tudjuk, mik az egriek erényei, és hol foghatóak meg - jelezte Halmosi Péter a www.haladas.hu oldalon. - A nyári meccsünk óta az egriek sokat fejlődtek, akkor az NB II-ből kerültek az NB I-be - ám azóta eltelt pár hónap, rutinosabbá váltak. Nehezíti helyzetünket, hogy alig lesz néző a meccsen, a Vasas-pálya talaja nem a legszuperebb és újabb alapemberek dőltek ki csapatunkból. Mert Guzmics, Nagy Gabi és Nagy Dani hiányát azért megérezzük. Nem azt mondom, hogy a helyükre lépők gyengébbek, de előbbiekkel ismerjük egymás gondolatait is, egy új embernél ez nem így van. Sajnos az őszt most már végigkíséri ez a sérülés,- és eltiltáshullám. Mindennél többet elmond helyzetünkről, hogy még én sem tudom, pontosan milyen poszton játszom. Az Eger kerete a védekezőfutballra alkalmas, emiatt harcos, küzdelmes, de nem túl látványos meccsre számítok. Ilyen körülmények között azt sem bánom, ha nem sziporkázunk, lényeg, hogy nyerjünk. Mert hiába akarunk mi szép meccset játszani, ha ellenfelünk más taktikával lép pályára. Az egrieknél Németh Norbertre biztosan oda kell figyelnünk, hiszen sorban lövi a gólokat. Jobb csapat vagyunk, és hiszem, hogy ezt a pályán bebizonyítjuk. Igazi hatpontos meccs lesz, ha nyerünk, kilenccel elhúzunk, döntetlennél ugye megmarad az eddigi fórunk. De mondom, nyerni megyünk a fővárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!