Sport

2006.07.05. 02:28

Három BMX-es nap

Amatőr bringások próbálkozhatnak Szombathely (tg) - Három napig a BMX kerékpársport hódolói foglalják el az Aréna Savaria mögötti aszfaltos focipá ...

Mórocz Zsolt

Amatőr bringások próbálkozhatnak Szombathely (tg) - Három napig a BMX kerékpársport hódolói foglalják el az Aréna Savaria mögötti aszfaltos focipályákat. A nemzetközi - ausztrál, osztrák, szlovén és szlovák bringásokat is felvonultató - szabadstílusú BMX-verseny pénteken 17 órakor közös gyakorlással kezdődik. Szombaton 14 órától már a selejtezőket rendezik, a vasárnap 14 órakor rajtoló döntőben pedig már csak a legjobbak szállhatnak nyeregbe. A versenyzők két percet kapnak, hogy látványos trükkökkel szórakoztassák a közönséget, és persze meggyőzzék tudásukról a zsűrit. Profi, haladó és kezdő kategóriában hirdetnek versenyt, a kezdők között bárki próbára teheti ügyességét, a szervezők minden amatőr BMX-est várnak tehát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!