Sport

2009.08.06. 09:52

Lukács Péter-emléktorna: a házigazda Vép nyert

A házigazda Vép nyerte a négy megyei I. osztályú labdarúgócsapat részvételével megrendezett Lukács Péter-emléktornát. A címvédő Magyarszecsőd ezúttal utolsóként zárt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az elmúlt hétvégén már harmadik alkalommal rendezték meg Vépen a fiatalon elhunyt Lukács Péter emlékét ápoló labdarúgótornát. Négy megyei I-es csapat, a házigazda Vép, a címvédő Magyarszecsőd, valamint Egyházasrádóc és Táplán lépett pályára a hagyományos erőpróbán.

Az első meccsen a Vép 4:0-ra verte a Rádócot. A másik ágon a Magyarszecsőd és a Táplán nem bírt egymással a rendes játékidőben, 0:0-ra végeztek, végül 11-esekkel 3:1 arányban a Táplán diadalmaskodott. A folytatásban a két vesztes a harmadik helyért meccselt, a két győztes a fináléba jutott. A bronzmérkőzésen a Rádóc 3:2-re nyert a Magyarszecsőd ellen, míg a döntőben a Vép 2:1-re legyőzte a Táplánt (gólszerzők: Derdák, Kiricsi, illetve Kalmár).

Érdekesség, hogy a torna legeredményesebb játékosa négy találattal az a vépi Derdák Marcell lett, aki az előző idényben, még az NB III-ban,  az ifi korosztályban érdemelte ki a gólkirályi címet a Bakony-csoportban.

III. Lukács Péter-emléktorna, végeredmény: 1. Vép, 2. Táplán, 3. Egyházasrádóc, 4. Magyarszecsőd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!