Sport

2009.03.05. 03:27

Magabiztos győzelmek

<b>Körkép </b> - Az NB II-es női kézilabda-bajnokság tavaszi, második fordulójában mindkét vasi gárda begyűjtötte a két pontot.

Gergácz Zoltán

Celldömölk: Balogh - Fűzfa 1, Kazári 2, Matetits 4, GEIGER CS. 3, SZOMORKOVITS A. 6, SZILVÁGYI 9. Csere: Foglszinger, Geiger Sz. 2, Farkas, Nagy, Németh, Dobány. Edző: Salamonné Csótár Adrienn.

A 20. percig felváltva estek a gólok (9:8), majd a zsinórban lőtt öt góljukkal a celliek nyomatékosították győzelmi szándékukat. A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, feljöttek két gólra (20:18), de közelebb nem sikerült kerülniük. A celliek javuló helyzetkihasználással magabiztosan nyertek. - Ifi: 19:24 (9:12). Ld.: Németh 7, Dobány 7.

Dr. Lupó-Büki TK-Győri ETO KC III. 35:17 (18:6). - Bük, 150 néző, vezette: Porogi, Tóbiás.

Bük: HARASZTOVICS - BINDER 14, SZONDY, PETRIK 1, PUPP R. 1, VARGA 9/2, HEGYI 6. Csere: Palkovits (kapus), ELEKES 3, Horváth 1, Szalai, Pupp K., Fazekas 1, Kovács. Edző: Mátés István.

Nehezen lendültek játékba a csapatok, a 7. percben még csak 1:1 állt az eredményjelzőn. Ezt követően állandósult a bükiek fölénye. A határozott, jó védekezés és a gyors indítás az eredményben is realizálódott (17. perc: 8:1). Szünet után folytatódott a bükiek lendülete, és könnyed játékkal - a kispadosoknak is bő lehetőséget adva - magabiztos győzelmet arattak a győri utánpótlásgárda ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!