Sport

2009.05.07. 02:26

Pásti Dóra emlékére rendeznek táncversenyt

Szombathely - A több mint tíz esztendeje tragikus hirtelenséggel fiatalon elhunyt Pásti Dórára emlékeznek szombaton a társastáncosok. DéIelőtt a klubközi emlékverseny, délután országos standard és latin ranglista színhelye lesz a sportház.

Simon Erzsébet

Több mint tíz esztendeje minden tavasszal táncversennyel emlékeznek meg a társak a tragikus hirtelenséggel fiatalon elhunyt Pásti Dóráról, aki a Haladás Sporttánc Szakosztály tagjaként a testvére oldalán klubközi versenyeken szép eredményeket ért el. Az idei a 11. alkalom lesz, hogy a Renoterv Kft. által felajánlott kupa elnyeréséért versengenek a részt vevő klubok. Az előrejelzések szerint mintegy nyolcvan táncospár érkezik az eseménynek otthont adó Agora-Művelődési és Sportházba szombaton. Az emlékverseny tíz órakor kezdődik.

Ezen a napon még egy másik viadalnak is részese lehet a tánckedvelő közönség. Délután négy órakor országos ranglistaverseny kezdődik a Rimányi Táncstúdió-SZUSZ SE rendezésében. Standard és latin kategóriában lép parkettre az ország legeredményesebb párosai közül mintegy félszáz duó. Az eddig beérkezett nevezések alapján ott lesz a sportházban a tévés Szombat esti lázban is szereplő Angyal András a párjával, továbbá a Szombathelyen számos alkalommal diadalmaskodó, többszörös tíztánc-bajnok László Csaba és Mikes Anna is fellép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!