Fontos siker

2018.05.24. 20:55

Sorozatban a hatodik SZoESE-győzelem a rájátszásban

Harcos, fontos idegenbeli győzelemmel folytatta az alsóházi rájátszást a Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I-es női kosárcsapata.

Tóth Gábor

Fekete Tünde jó megoldásokkal rukkolt elő a hajrában Fotó: SZoESE

Szolnoki MÁV SE-Szombathelyi Egyetemi SE 63-66 (13-22, 14-13, 22-22, 14-9). – Szolnok, 50 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, rájátszás a 19-26. helyért, vezette: Sentényi B., Simon T.

Fekete Tünde jó megoldásokkal rukkolt elő a hajrában
Fotó: SZoESE

SZoESE: SIMON 23/12, SZABÓ-HAKLITS 19/9, Mezősi 3/3, PLÓZER 14, Molnár 2. Csere: Pankaczi -, Horváth L. -, FEKETE 5. Edző: Szabó László.

Hosszú út után lépett pályára a szombathelyi csapat, ám remekül kezdett. Mind védekezésben, mind támadásban jól teljesített, gyorsan tíz pont körüli

előnyre tett szert. A második negyed már kiegyenlített játékot hozott, a különbség nem változott. Fordulás után viszont az öltözőben ragadt a SZoESE, magára húzta belelkesülő ellenfelét, egyenlített is a házigazda. Az etap végére aztán rendezte sorait a Szombathely. A Szolnok a negyedik negyedben is folytatta a felzárkózást, így a hajrá szoros lett. Végül Fekete Tünde 2+1-es akciója és a jó büntetőzés győzelmet ért a vasiak számára. A SZoESE sorozatban hatodik sikerét aratta a rájátszásban.

Szabó László:Ha nem is jó játékkal, de annál nagyobb küzdéssel nyertünk. Igen értékes idegenbeli győzelmet arattunk, gratulálok a lányoknak!

A SZoESE-nek ezen a héten még egy bajnokija lesz, szombaton (16.00) a fővárosban, a csoportelső Kiss Lenke KS otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában