Átigazolás

2018.12.31. 07:09

Újra a Falco együttesét erősíti Govens – Hivatalos

A sárga-feketék közönségkedvence visszatért Szombathelyre, féléves szerződést írt alá.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

- Hosszas egyeztető tárgyalásoknak és kitartásunknak köszönhetően Govens Darrin visszakerül szeretett klubunkhoz, a korábbi sikereinek helyszínére, Szombathelyre. Govens iránt hazánkból és más, erősebb bajnokságokból is érdeklődtek, de örömmel közölhetem, hogy a minszki, majd a novgorodi kitérő után újra Szombathelyen szórhatja a pontokat kiváló honosított játékosunk – tájékoztatta a Szedeák elleni győztes meccs után a klub hivatalos honlapját, Gráczer György ügyvezető.

Megérkezett a novgorodi játékengedély is, így a Falco vezetősége beadhatta az MKOSZ-hoz a szükséges dokumentumokat (szerződés, novgorodi játékengedély), ezekre vélhetően január 2-án reagál a szövetség.

Govens neve legutóbb az olasz első ligás Cantúnál, majd az ugyancsak a Serie A-ban szereplő Brindisinél is felmerült, de mégis Szombathelyen kötött ki, sőt, a hétvégén már Szombathelyen is tartózkodott a magyar válogatott irányítója.

A Falco KC ügyvezetője szerint a január 5-i, Sopron elleni hazai bajnokin már újra 40-es sárga-fekete mezben léphet pályára Govens Darrin.

A szerződés a következő fél évre szól!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában