Sport

2009.01.31. 03:28

Vasi rangadó a tekenyitányon

<b>Szombathely</b> (gz) - Vasi rangadóval veszi kezdetét az NB I-es tekebajnokság tavaszi idénye. A harmadik helyen álló Répcelak a listavezető Gravitációt fogadja.

Gergácz Zoltán

Tekesportunk erejét hűen tükrözi az NB I. jelenlegi állása. A Gravitáció áll az élen, míg a Répcelak a harmadik helyen. A tavaszi folytatásban, szombaton 14 órakor mindjárt egymás ellen mérkőznek. Rá-adásul mindkettőjüknek hazai pálya a VAOSZ Fő téri tekecsarnoka.

- Az őszi eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, bár kis szerencsével másodikak is lehetnénk - fogalmazott Kiss Zsolt, a Répcelak edzője. - Jelentős változás történt a játékoskeretünkben: Tróbert József, László György és Zsámboki Ádám is távozott, így mindössze heten vagyunk. Az ifjúsági csapatba leigazoltuk Bedi Krisztiánt, valamint a Gravitációból Pintér Csabát. Az edzésmunka, illetve a felkészülési mérkőzések alapján szoros mérkőzésre számítok, 3450 körüli faeredménnyel.

- Kitűzött célunk nem változott, azaz meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Remélem, hogy izgalmas és változatos küzdelmet hoz a megyei rang-adó. A felkészülési mérkőzések eredményeit figyelembe véve bármelyik csapat nyerhet, de nagyon szeretném, ha a négypontos előnyünk megmaradna a második helyezettel szemben - mondta Koltai László, a Gravitáció edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!