Sportvilág

2007.07.27. 13:37

Kinek szurkol Bin Laden?

Hazai szamba, Kalevala és Tell Vilmos, némi magyar focival megspékelve. Ezt ajánlja figyelmükbe most pódiumra lépő tippszakértőnk, Fantomas.

Csermák Zoltán

Vasárnap döntőt játszanak az Ázsia Kupán.
Bár nem a várva várt Dél Korea-Japán mérkőzésre kerül sor, hanem egy igazi arab derbit ( Irak – Szaúd-Arábia) izgulhatunk végig. Reméljük, a terroristák otthon maradnak, és egy jó döntőt láthatunk, bár az az érzésem, hogy ha sok gólt nem is,de akár a 11-es rúgásokat végig izgulhatjuk.(Tippmix-D-2.75)

Térjünk vissza Európába,és lapozzunk bele a Kalevalába.Jobb híján a finn bajnoksággal kell vigasztalódnunk. A nyelvrokonunknál elég sok a hazai győzelem,és ez szerintem a hétvégén sem lesz másként. Inter Turku – Lahti , KooTeePee-Jaro nyugodtan húzzuk be a hazait.(Tippmix-H-2.10 és H-1,85)

Maradjunk még Európában,és lépjünk Tell Vilmos földjére,ahol a szöcskék hazai pályán nem veszthetnek pontot a Sion ellen.(Tippmix-H-1.75)

Lépjünk át az Atlanti-óceánon és nézzünk körül a szamba hazájában. Itt már javában zajlik a brazil bajnokság alapszakasza. Szerintem itt is a pontok a hazai csapatoknál maradnak, hiszem, hogy a Gremio és a Vasco da Gama udvariatlan vendéglátó lesz.(Tippmix-H-1.65 és H-1.80)

Természetesen a repertoárból nem hiányozhat egy jó magyar mérkőzés sem,ami nálam a Paks-MTK. A hazai csapatnak nyerni kellene ,hogy megszerezze első pontjait,de az ellenfél a fiatal ,jó erőben levő MTK, ezért a mérkőzés realitása döntetlen.(Tippmix-D-2.85)

A végére 3 papírforma eredményt szeretnék a figyelmükbe ajánlani:
 Rubin Kazan-Rapid Wien mérkőzés, mely sima orosz győzelmet ígér,főleg ,mert az első mérkőzésen az osztrákok 2 gólos előnyt szereztek meglepetésre,és ezt az oroszok mindenáron le akarják dolgozni.(Tippmix-H-1.55) Salzburg és a Diósgyőr győzelme is borítékolható,hiszen a Trapattoni-fiúk és Pataky Attila földijei hazai pályán nem szoktak kegyelmezni a gyengébbeknek.(Tippmix-H-1.2 és H-1.6)

(Fantomas)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!