Sportvilág

2008.06.17. 02:28

Csehország elkeseredett

Ankara - Csodálatos visszatérésről cikkez a török sajtó azt követően, hogy a válogatott 0:2-ről fordítva 3:2-re nyert a csehek ellen, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon.

Vas Népe

Mint egy eposz - lelkendezik a Milliyet, amely csodát emleget és az egekig magasztalja Nihat Kahvecit, az est hősét, aki a 87. és 89. percben szerzett két góljával eldöntötte a mérkőzést. Az Eb-ről szóló vezércikk szerzője szerint ezek után, a negyeddöntőben nehéz dolga lesz a horvátoknak az önbizalmuk teljében lévő törökökkel szemben.

- Ezek a játékosok nem hagyják magukat egykönnyen legyőzni - áll a cikkben.Csehország out - írja a Yeni Safak, valamint kiemeli, a törökök Európa legjobb nyolc csapata közé kerültek.Ezzel szemben gyászhangulat jellemezte a cseh lapokat. A Sport borzalmas végről írt, hangsúlyozva, hogy Karel Brückner ennél szomorúbban nem is fejezhette volna be szövetségi kapitányi megbízatását. Tanítványai teljesen csődöt mondtak a kulcsfontosságú meccs hajrájában, a törökök ugyanakkor hihetetlen fordulatot produkáltak. A lap szerint a csapat közel járt a negyeddöntőhöz, ám az utolsó négy percben bekapott két góllal mindent elvesztett. A védelem kudarcot vallott. mti-fotó: EPA/Domic Favre

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!