Sportvilág

2012.01.23. 09:49

Videós összeállítás: Nagy bukások a Monte-Carlo rally-n

Kezdetét vette a 2012-es rali világbajnokság, melynek első állomása idén is Monte-Carlo volt. Izgalmas pillanatok és nagy bukások jellemezték a versenyt. Nézze meg a videókat!

Vas Népe

Az idei első versenyt, a Monte-Carlo ralit Sébastien Loeb nyerte. A vb-címvédő és sorozatban nyolcszoros vb-győztes francia pilóta mögött a spanyol Dani Sordo lett a második, a norvég Petter Solberg pedig a harmadik. Utóbbit 1400 eurós büntetéssel sújtották, mert az egyik összekötő szakaszon 50 km/h óra helyett 106-tal száguldozott. A büntetés súlyos következményekkel is járhat: ha az elkövetkező hat versenyen újabb sebesség-túllépésen kapják, törlik a következő versenyen elért eredményét.

Videó: Daniel Sordo és a korlát találkozása

Sordo nagy szerencséje, hogy ott volt az a korlát, ugyanis ez választotta el a szakadéktól.

Videó: Thierry Neuville balesete

Thierry Neuville nem bírt autójával a síkos, havas útszakaszon, és kicsúszott.

Videó: Latvala felborult

Latvala jól vette a kanyarokat egészen addig, míg az egyik kifogott rajta, és autójával felborult. A belső kamera segítségével olyan, mintha mi is az autóban ülnénk a baleset alatt.

Videó: Sebastien Ogier nagy bukása

A legnagyobb bukást Ogier produkálta, miután autóját megdobta egy bucka, két kerékre állt, majd felborult és végigszántotta az utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!