Sportvilág

2013.11.19. 18:59

Bosszantó pontvesztés

Szentgotthárd – Bosszantó döntetlent játszott az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 8. fordulójában a Pawel Packing-Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Pawel Packing-Szentgotthárdi KK–Veszprémi Egyetemi SC
23-23 (10-13).

– Szentgotthárd, 200 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farkas, Miksó. Szentgotthárd: Surányi I. – Kocsis Gy., Pars 5/3, Sinka, KOZÁK 7, Katona 2, Szakács 1. Csere: Surányi K. (kapus), Vilics, Jászberényi, Vadász, Huszár 2, Kocsis T., Hertelendy 3, Csipszer, Hegyi 2. Edző: Ernst Attila. A Szentgotthárd listavezetőként futott neki mérkőzésnek, és mivel pontot vesztett, „csak” a dobogó harmadik fokáról várja a folytatást.

A vendéglátó – főleg az első félidőben – sok hibával, fegyelmezetlenül, sokat egyénieskedve kézilabdázott, amit kihasznált a Veszprém. Fordulás után feljavult ugyan a hazaiak játéka, át is vették a vezetést (55. perc: 21-22), de a már belelkesült vendégek nem hagyták magukat. A végén egy hetesgóllal egyenlítő Szentgotthárd egy nyerhető mérkőzést adott döntetlenre. Ifi: 29-21 (14-10).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!