Sportvilág

2015.05.17. 16:03

F1-es kéznyomok, jótékony célból

"Művésszé" válnak a versenyzők; a cél: Autizmus Tudatosság

Tajthi Andrea

Fotó: Glenn Dunbar/LAT Photographic/ Williams

Monacóban minden a csillogásról szól, pláne ha a Forma-1-es mezőny is épp megérkezik. A futamon túl a hétvége nagy eseménye Sonia Irvine alapította Amber Lounge és Amber Fashion Show, sztárokkal, modellekkel, és luxussal tűzdelve.

Az Amber Lounge szervezői azonban fontosnak tartják, hogy adjanak azoknak, akik élete közel sem fényűző. A divatbemutatót minden évben jótékonysági árveréssel ötvözik, melyben mindig kulcsszerepük van a Forma-1-es versenyzőknek is.

Idén az Autism Rocks számára gyűjtenek. Az Autism Rocks egy brit jótékonysági szervezet, melynek célja, hogy a zenével segítsen felhívni a figyelmet az autizmus tudatosságra.

Az Amber Lounge az adománygyűjtéshez ezúttal a művészetet hívta segítségül, a művészek pedig maguk a versenyzők. Egykori és jelenlegi Forma-1-es versenyzők dedikált kéznyomait bocsátják majd árverésre a monacói hétvégén.

Vannak, akik kéznyomait már láthatjuk is:

Legendary F1 World Champion's Niki Lauda, Damon Hill, Jenson Button and Jackie Stewart contributing to the Amber Lounge...

At the ">#MonacoGP on Friday a piece of art with World Champions handprints @AmberLoungeLtd for a charity auction! pic.twitter.com/ohWeHd7sOh

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!