Sportvilág

2015.05.11. 11:26

Spice Girl esküvő lesz a héten!

Pénteken lesz Geri Halliwell és Christian Horner esküvője

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/ Getty Images/Red Bull Content Pool

A brit sajtó nagybetűkkel üdvözli, hogy az egykori Spice Girls énekesnője, a Ginger becenévre hallgató, 42 éves Geri Halliwell végre férjhez megy. Ráadásul a Forma-1-es Red Bull csapat főnökéhez Christian Hornerhez. Halliwell ugyanis már háromszor volt eljegyezve, azonban az esküvőig még egyik partnerével sem jutott el.

Halliwell és Horner alig több, mint egy éve alkotnak egy párt, tavaly novemberben azonban már sor került az eljegyzésre.

Eddig talán már nem új az információ, most azonban már az is napvilágot látott, hogy az esküvőre pénteken kerül majd sor a Syon Parkban, Nyugat-Londonban.

Úgy sejtik a többi Spice Girl is jelen lesz az esküvőn, azonban szinte biztosan nem lesznek jelen a vőlegény szülei, akik nem örülnek a románcnak, mivel Horner egy 14 éve tartó kapcsolatot hagyott ott, ráadásul pár hónappal az után, hogy partnere, Beverly Allen életet adott kislányuknak, Oliviának.

A pár szerette volna, ha rendeződik a nézeteltérésük Horner szüleivel, Garry-vel és Saraval, de úgy tudni, ez nem sikerült.

A pár egy barátja a Mirrornak azt mondta: "Geri és Christian csalódottak, hogy nem lesznek ott a szülők, bár a testvérei, barátai és további családtagok igen. Geri és Christian is nagyon izgatottak. Geri egy ideje már tervezi a nagy napot, igazi mesebeli esküvő lesz."

A hírek szerint az esemény "nagyon brit" lesz, és azt is pletykálják, hogy Geri két imádott pomerániai kutyái lesznek a gyűrűhordozók. Az énekesnő nyolc éves kislányával, Bluebellel sétál majd az oltárhoz egy Sarah Burton ruhában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!