Vizsgálat

2017.09.08. 15:30

Elkészült a beszámoló a Szentgotthárdi fürdő ügyében

SZENTGOTTHÁRD – Munkacsoportot hozott létre a szentgotthárdi képviselő-testület, hogy megvizsgálják a fürdő működését. A csoport a legutóbbi testületi ülés után hozta nyilvánosságra az elkészült dokumentációt.

Vadas Krisztina

Tavasszal merült fel a gyanú, hogy gazdasági bűncselekmények történtek a szentgotthárdi fürdőben. Több feljelentést tettek az ügyben, a hivatalos nyomozás még tart. Ezzel párhuzamosan a tulajdonos, az önkormányzat felállított egy munkacsoportot, hogy saját, belső vizsgálatot is végezzenek. A legutóbbi testületi ülésre elkészült a négyoldalas beszámoló.Kiderült: a csoport a vizsgálat során mindent rendben talált a fürdő működésével kapcsolatban.

A beszámolóban olvashatjuk: 2016-ban a legeredményesebb évet zárta a komplexum, rekordot döntött mind bevételben, mind látogatószámban. Kitértek arra is: a képviselő-testület folyamatosan nyomon követte a fürdő gazdálkodását, a testület havonta kapott beszámolókat, pénzügyi kimutatásokat. A dokumentumban beszámolnak arról is, hogy minden olyan irat, szerződés, megállapodás rendelkezésre áll, amelyek a fürdő különböző tevékenységeinek végzéséhez szükségesek. Jelezték: a meglévő szerződések nagy része már a nyitástól fogva érvényes, a munkacsoport szerint az újabb szerződéskötéseknél körültekintően jártak el. A beszámolóban szót ejtenek arról is, hogy a márciusi események nagyon megviselték a fürdő személyzetét, a mai napig nagy a bizonytalanság. A teljes beszámoló elérhető a város honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!