Szép lányok

2013.12.12. 12:10

Marcsi már Nigériában versenyzik

Szombathely, Lagos - Simon Marcsi megérkezett Nigériába, Lagos városába. Ahogy megígértük, lapunk folyamatosan beszámol a szépség versenyzéséről.

Farkas Eszter

Mint arról már korábban beszámoltunk a szombathelyi szépség, Simon Marcsi most Nigériába, Lagosba kapott meghívást egy modellversenyre, mint Miss Pannónia. Az Exquisite face of the universe modellversenyen hatvan lány vesz részt a világ különböző pontjairól. A megmérettetés egyébként pénzdíjas, a legjobban teljesítő lány húszezer dollárt nyerhet. A meghívottaknak rengeteg programon kell részt venni. Így lesz tehetségkutató, divatbemutató, bikiniverseny, jótékonykodás.

Marcsi szerdán este telefonon mesélt arról, hogy eddig mi történt vele az afrikai országban.

- Az út nagyon hosszú volt idáig, háromszor kellett átszállnunk. A reptéren már vártak minket és busszal mentünk a hotelbe, át a városon keresztül. Az utakon hatalmas a forgalom, mindenki tolakodik - mesélte Marcsi.

- Közlekedési szabályok nincsenek, mindenki hajt ezerrel és mellé dudál. A buszról rengeteg gettó negyedet láttam. Egy fegyveres férfi őríz minket és ügyel a biztonságunkra. Egy magyar lánnyal vagyok egy szobában. Az ételek nagyon finomak, a szoba is nagyon szuper, egyetlen dolog befolyásolja csak a komfort érzetünket, hogy nagyon párás a levegő és ezért minden nagyon nedves a szobában is. Mi egy kicsit előbb értünk ide, a többi lány most érkezett meg. Rengeteg próbánk lesz, ma például reggel hat órakor keltettek minket, mennünk kellett edzeni. Aztán reggeliztünk, majd pedig a medencénél volt egy bikinis fotózás és részt vettünk egy interjún is - fejtette ki élményeit a szombathelyi szépség. .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!