Szépségverseny

2010.09.22. 14:37

Április szépe, Góczán Gréta külföldön szeretne dolgozni

Lapunk második szépségversenyének áprilisi győztese a sárvári Góczán Gréta lett. A fiatal lány mindenképpen külföldön szeretne szakmai tapasztalatokat szerezni.

Bajdó Bettina

Április szépe 1988. novemberében született Sárváron, most is itt él szüleivel. Gréta jelenleg Budapesten a gazdasági főiskolán kereskedelmi közgazdász szakon tanul, leginkább a marketing területe érdekeli. Hétköznapjait a fővárosban tölti.

- Nagyon szeretem a nyelveket, angolul jól beszélek - meséli a sárvári szépség , úgyhogy benne van a pakliban, hogy a szakmai gyakorlatomat külföldön töltöm. Ha ez nem jön össze, akkor viszont pár éves munkatapasztalatra szeretnék szert tenni egy idegen országban. Nem ismeretlen előttem a külföldi munkavállalás, hiszen dolgoztam több hónapot Angliában, egy neves hotelben voltam pincér. Egyáltalán nem volt ismeretlen a vendéglátás világa előttem, hiszen a szüleim egy éttermet vezetnek, s ott megtanulhattam a szakma alapjait. -

Gréta hétköznapjait tanulással tölti, kevés szabadideje jut a kikapcsolódásra. Azt elárulta, hogy ismét régi hobbijának, a táncnak hódol.

- Régen versenytáncoltam, legnagyobb eredményem egy vb hatodik és egy eb ötödik helyezés volt - folytatja a fiatal lány.  Idén lesz negyvenéves a táncegyesület, ahol táncoltam, hatalmas gálával készülnek. Felkérték azokat, akik egykor táncoltak, hogy ők is lépjenek fel a műsorban. Most gőzerővel próbálok, s igyekszem összeegyeztetni a próbákat. Hamarosan elkezdődik a szépségverseny döntőjére való felkészülés is, úgyhogy egymást követik majd a próbák. -

A szépségverseny nem áll messze Grétától, 16 évesen egy országos verseny döntőjéig jutott. Ezenkívül jár reklámfilmforgatásra is.

- Nyáron Németországban töltöttem több hetet, azon kívül itthon voltam - teszi hozzá Gréta. Próbáltam rápihenni az iskolára. Sokat jártam moziba, nagyon szeretem a filmeket, az egyik nagy kedvencem a Nászajánlat című produkció. Emellett nagyon kedvelem Eva Longoriát, aki egy gyönyörű nő. Az tetszik benne a legjobban, hogy nem csak a szépségével érvényesül, hanem le is tett az asztalra valamit. -

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!