Szombathely

2009.04.29. 02:25

Rúgta, ütötte a bírót a nemescsói középhátvéd

Nemescsó - Kétéves eltiltást kapott a megyei III-ban szereplő nemescsóiak labdarúgója, Krály Rudolf, aki megütötte és megrúgta a Nemescsó-Vassurány meccs bíróját, Szabó Józsefet.

Pum András

Félbeszakadt a hétvégén rendezett Nemescsó-Pusztacsó-Vassurány megyei III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés, miután a hazaiak középhátvédje, Krály Rudolf egy bírói ítéletet kifogásolva megütötte és többször megrúgta Szabó József játékvezetőt.

- A vassurányiak a félidőben már 3:0-ra vezettek, azaz eldőlni látszott a meccs - mondta Szabó József. - Szünet után az 50. percben a vendégek a félpályánál szabályosan szerelték az egyik nemescsói játékost, aki a földön maradt - ő később elmondta, rálépett a labdára, ezért esett el. A nemescsóiak középhátvédje, Krály szerint viszont szabálytalanság történt, és elkezdett szidalmazni, hogy miért nem fújtam. Megkértem, hogy fejezze be a reklamálást, de miután tovább folytatta, kiállítottam. Ekkor arcon ütött, majd még kétszer hasba rúgott. A földre estem, de még ott is belém rúgott. Szerencsére lefogták a játékost, én ugyanis - miután gyorsan lefújtam a meccset - még negyedóráig a földön feküdtem, alig kaptam levegőt. Bebotorkáltam az öltözőbe, ahol háromnegyed órát pihentem, szerencsére nem kellett orvost hívni. Igaz, azóta is fáj a hasfalam, de ha rendbejövök, nem teszek feljelentést. A játékos egyébként az incidens után elnézést kért, mondván elborult az agya .

A fegyelmi bizottság 2011. április 30-áig tiltotta el a 33 éves labdarúgót, aki csapata meccseit nézőként sem látogathatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!