Szombathely

2009.09.16. 02:22

Citycross: lépcsőkön és sikátorokon át

Kőszeg - Az első mountain bike körverseny lesz szeptember 20-án, vasárnap Kőszeg történelmi belvárosában a 11 órai harangszótól a déli harangszóig.

Némethy Mária

Az országban egyedülálló, technikás, lépcsőkkel, sikátorokkal tarkított pályán mérheted össze tudásod így a szezon végén, egy izgalmas kőszegi vasárnapon. - szól a Kőszegi Kerékpáros Egyesület csapatának invitálása a most vasárnap általuk megrendezett első citycross versenyre.

Kategóriák: női 14 év felett; férfi ifjúsági 14-20 év közötti; felnőtt: 21-40 év közötti; férfi senior: 41 éven túl.

A verseny időtartama: 1óra egy kör. Nevezési díj a rajtszám átvételekor fizetendő.

A nevezés feltételei: előzetes regisztráció a 06-20/9891-751 telefonszámon vagy a katsziszigmail.com címen szeptember 17-éig. Szükséges adatok: név, egyesület/helységnév, születési év, telefonszám, e-mail cím. Helyszínen történő jelentkezés csak indokolt esetben és korlátozott számban lehetséges.

A versenyen való indulás feltételei: műszakilag kifogástalan 26 -os mountain bike kerékpár, fejvédő, közös pályabejáráson való részvétel, versenyszabályzat elfogadása.

A pálya: 1,3 kilométeres körökből áll, az útburkolat nagyrészt kavicsos, de füves, betonozott, aszfaltozott és kockaköves szakaszokat is tartalmaz. A szintkülönbség körönként körülbelül 40 méter.

Rajt: Hősök kapuja (Jurisics tér). Rajtszámátvétel/regisztráció: 8 és 10 óra között. Közös pályabejárás 10 óra 30 perckor (egy kör). Rajt: 11 órakor.

Befutó: 12 óra után. Eredményhirdetés: 12 óra 30 perckor. 14 órától gyermek ügyességi verseny.

A gyermekverseny nevezési feltételei: 14 év alatti életkor, szülői jelenlét, nevezési díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!