Szombathely

2009.09.02. 02:24

Reagál a Tourinform vezetője: Nem unatkozik a fürdővendég Bükön

Bük - Egy korábbi, lapunkban megjelent információkra reagálva az alábbi észrevételeket juttatta el hozzánk Bölcs Anikó, a városi Tourinform Iroda megbízott vezetője.

Vas Népe

A Vas Népe augusztus 12-ei számában szomorúan olvastam, hogy Bükön még mindig akad, aki nem tud programjainkról. 1993 óta a Büki Nyár keretében megrendezésre kerülő szórakoztató és kulturális programjaink mindenkinek változatos szórakozást kínálnak, hétköznapokon is. A szobakiadók minden hétvége előtt elektronikus hírlevélben tájékoztatást kapnak a helyi és a környékbeli programokról. Állandó kiállítás várja az érdeklődőket Bük nevezetességeiről, valamint paintball pálya, 18 lyukú golfpálya és állandó sportprogramok. 

Két városnéző vonat mutatja be Büköt és a gyógyfürdőt. Sajnos az elmúlt évekhez képest visszaesett a vendégéjszakák száma, ami a világszerte rossz gazdasági helyzettel magyarázható. Ám Magyarország ma is az egyik legkedveltebb úti cél a német, osztrák és cseh nyaralni vágyók körében. 

Mi duplán szerencsések vagyunk, hisz van egy világhírű, négycsillagos gyógyfürdőnk, mely új fejlesztés előtt áll. Megalakult a Bük, Bükfürdői Turisztikai Egyesület, hogy Büköt és fürdőjét még népszerűbbé tegye ország-világszerte. Működése megkezdéséig irodánk munkanapokon 9-től 17-ig, és - a cikkben írtakkal ellentétben - szombatonként is 10- 16-ig várja minden vendégét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!