Szombathely

2009.09.30. 02:25

Sikeres uniós pályázat

Táplánszentkereszt - A helyi iskola tantestülete rendszeresen innovatív ötletekkel, pályázatokkal gondoskodik arról, hogy az iskola térségi szerepe megmaradjon.

Vas Népe

A pályázati projektek során sok gyerek vehet részt ingyenes úszásoktatáson, mások színházi előadásokat tekinthetnek meg, s bizonyára vonzó lesz a pár napos nomád élet is az erdei iskolában. Kulturális csemegének ígérkezik a könyvtárprogram, majd 2010 augusztus 20-án az István, a király című rockopera előadása, melyet a tápláni diákok fognak előadni. Augusztus 28-án az oktatási intézmény megtartotta projektindítási napját, ahol a tanév első projektpedagógiai ötletei megszülettek. Azóta több intézménnyel felvették a kapcsolatot, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházzal, a Berzsenyi Dániel Könyvtárral, az uszodával, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az apáczais diákok még több ismerettel felvértezve, számos szép élménnyel gazdagodjanak. A szülők a tanév eleji, szeptemberi szülői értekezleten kaptak tájékoztatást a kompetencia alapú oktatásról, a projektekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!