Szombathely

2011.06.27. 15:10

Menyasszony a buszra ragasztva: Edi tudja milyen a jó házasság és nem fél megmutatni

Olvasónk egy érdekes és jópofa lánybúcsús ötletre hívta fel a figyelmünket, ráadásul olyanra, amihez még csak hasonlót sem láthattunk a környéken.

Bonyhádi Zoltán

Ha lánybúcsút tartanak, mindig kitalálnak valami extra ötletet, tudtuk meg az ötletgazda Viktóriától, amivel még emlékezetesebbé tehetik az ünnepelt utolsó, házasélettől mentes pillanatait.

Húga ajándékához egyik kedvenc sorozatából merített ötletet. A Szex és New York főszereplőjének filmbéli buszos plakátja adta az alapot, melynek szlogenje magyarul annyit tesz: Carrie Bradshow tudja milyen a jó szex - vagy nem fél megkérdezni...

Ennek mintájára készült hát el annak szombathelyi változata, így a napokban gyakran találkozhatunk a város utcáin a menyasszonyi ruhájában pompázó Edivel, és az ismerős mondattal: "Edi tudja milyen a jó házasság és nem fél megmutatni. Premier: 2011. július 2."

Az ifjú ara a Vasi Volán üzemeltetésében lévő helyijáratos busz hátulján köröz a város utcáin a lánybúcsú és az esküvő közötti két hétben, egészen július 3-ig.


A "merénylet" Edi tudtán kívül történt, így aztán teljesen meglepetésként érte, amikor vőlegénye azzal hívta fel telefonon, hogy többen látták egy busz hátoldalára plakátolva. Igazi nőhöz méltóan először kétségbe esett, jó kép került -e fel róla, ma viszont már inkább büszkén mosolyog, ha meglátja az ominózus járatot.

A kép a Facebookra is felkerült, ahol pillanatok alatt népszerűvé vált, rengetegen lájkolták, kommentelték és ismeretségtől függetlenül sokan megosztották az üzenőfalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!