Szombathely

2012.11.12. 17:36

Ritmusra tekerték a kötelet a szépségversenyen

Szombathely - Szombaton tartottuk szépségversenyünk döntőjét. Amíg a lányok átöltöztek alkalmi ruhába, a szombathelyi kötélugrók szórakoztatták a közönséget.

Bajdó Bettina

Hatalmas tapssal jutalmazta meg a közönség a Szombathelyi Kötélugró Klub műsorát szombat este. A kötélugrók a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ színpadán léptek fel a Vas megye szépe 2012 döntőjében. Ők szórakoztatták addig a közönséget, amíg a lányok levetették a riói hangulatot idéző táncruhájukat, és estélyi ruhába bújtak. A fiatalok szinte meghazudtolták a fizika törvényeit. Játszi könnyedséggel szaltóztak, tekerték a köteleket. 1996-ban alakult meg a Szombathelyi Kötélugró Klub, amelynek legjobbjai Bánhegyi Attila és Füle Magdolna irányításával nemzetközi hírnévre tettek szert. Már a kezdetektől indultak világversenyeken, világ- és Európa-bajnoki címek, érmek jelezték útjukat. A versenyek mellett rendszeresen fellépnek bemutatókon szerte az országban, de külföldön is. A szombat esti showba világhírű, egy- és kétköteles produkciót hoztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!