Szombathely

2013.05.06. 16:44

Gyermekáldást elősegítő terápiák

A Családi hét - véled szerdai rendezvényén terápiás lehetőségekről hallhatnak azok, akik hosszú ideje várnak gyermekáldásra.

Simon Erzsébet

Az Agora Kulturális Központ Művészetek Háza lesz a helyszíne a Kristályfény Alapítvány szervezte Családi hét véled rendezvény szerdai programjának. Az előadás-sorozat, amelyen a várandósság megvalósulásához kínálnak terápiás lehetőségeket, délután öt órakor kezdődik.

Dr. Kovács Lajos nőgyógyász beszél a hagyományos medicináról, majd Déri Viktória Creighton-modell oktató ismerteti a természetes családtervezési módszert, amelyet meddőség esetén is alkalmazhatnak a párok. Ezt követően Békési Gabriellát aki a testi és tudati megújulás felélesztésének lehetőségeit kutatja hallgathatják az érdeklődők.

Zuborné V. Gabriella gyógytornász, mentálhigiénikus az antropozófus orvoslást ismerteti, Kovásznay Dóra természetgyógyász a homeopátia egyénre szabott gyógyítási lehetőségeiről szól.

Kneffel Dóra jógaoktató a jóga termékenységre gyakorolt hatásáról beszél. Földes György családállító a hétköznapokban felfedhetetlen családi viszonyokat kutatja. Lesz önismereti foglalkozás is Novák Ágota mentálhigiénés védőnő és Raáb Krisztina gyógypedagógus irányításával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!