Szombathely

2013.05.27. 16:21

Ladikra mentek

Hétfőn útra keltek a Ladik médiavetélkedő pécsi országos döntőjén megyénket képviselő csepregi iskola diákjai.

Nagy Imre

A Pannon Lapok Társasága, az Axel Springer Magyarország Kft. és az Inform Média Kiadói Kft. az általános iskolások számára idén is meghirdette a Lapot a diákoknak (Ladik) médiavetélkedőt.

Az áprilisban megrendezett Vas megyei döntőt - akárcsak tavaly - a csepregi Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata nyerte, így ők képviselik a megyét és természetesen a Vas Népét a Pécsett hétfőn kezdődött, kétnapos országos versenyen.

Hetyésy Katalin tanárnő és diákjai, Dali Evelin, Klug Kata, Mészégető Dóra, Szabó Vivien, Sztrókay Fanni (Fotó: Benkő Sándor)

A tét nem kicsi, hiszen az első helyezett csapat 250 ezer, a második 200 ezer, a harmadik pedig 150 ezer forintot vihet haza. Hetyésy Katalin tanárnő és diákjai – Dali Evelin, Klug Kata, Mészégető Dóra, Szabó Vivien és Sztrókay Fanni – hétfőn reggel indultak el a pécsi döntőre. A verseny hétfőn este a csapatok játékos bemutatkozásával kezdődött.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!