Szombathely

2013.05.13. 09:40

Magukról, a családról rajzoltak

A napokban nyílt a Szombathelyi Képtárban a 25. alkalommal megrendezett Dési Huber István megyei rajzverseny kiállítása.

Merklin Tímea

A megyei rajzversenyen a 3-4. osztályosok otthoni feladata az volt, hogy mutassák be a családjukat, az 5-12. osztályosoknak azt adták témául: Ki vagyok én? Mutasd be önmagad!.

A program szervezője Hetyésy Katalin szaktanácsadó volt, a képtár helyet adott a versenynek. A zsűriben Szkladányi Annamária képzőművész, Gömbös Katalin népi iparművész, művésztanár, Veres Éva ötvös, iparművész, művésztanár foglaltak helyet. Együtt pontozták az otthon és a versenyen készült munkákat.

A 3-4. osztályosok között 1. lett Tóth Petra, 2. Molnár Orsolya , a 3. helyen azonos pontszámmal Molnár Salomé és Kárpáti Friderika végzett. Különdíjas: Szafián Dorottya. Az 5-6. osztályosok között 1. lett Kiss Virág , 2. Arnóczi Evelin, 3. Kenéz Kinga, különdíjas Radics Eliza. A 7-8. osztályosok között 1. lett Huszár Anikó, 2. Vadász Csenge, 3. Bakk Kristóf, különdíjasok: Fekete Sarolta, Csótár Hanna, Börzsönyi Noémi, Radics Gergő, Stojcsics Viktória. A 9-12. osztályosok között 1. lett Németh Nikolett, 2. Dávid Noel, 3. Nagy Bettina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!