Szombathely

2013.11.13. 12:20

Szakdolgozók viadala

Szombathely - A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara országos szakmai vetélkedőjén hatodik helyezést ért el a szombathelyiek csapata.

Simon Erzsébet

Szabó Péterné, Gombásné Judt Magdolna területi elnök (a háttérben), Váradi Gabriella, Izsák Katalin, Varga Zoltánné. Fotó: MESZK

Az ország valamennyi megyéje képviseltette magát a fővárosban megrendezett szakmai vetélkedőn. Vasiak második alkalommal utaztak az országos versenyre, melyet területi megmérettetés előzött meg. Ott a Merész Sebész Team - Szabó Péterné osztályvezető ápoló, Izsák Katalin és Varga Zoltánné ápoló, Váradi Gabriella gyógytornász - vívta ki a jogot az országos versenyen való részvételre, ahol elméleti és gyakorlati tudásukról adhattak számot. Tesztlapokat írtak, újraélesztést mutattak be, s a gyakorlati feladatokat is sikeresen abszolválták a versenyzők a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet együttműködésének köszönhetően. A Markusovszky kórház dolgozóinak csapata végül a hatodik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!