Szombathely

2013.11.15. 10:20

Ünnepelt a déli városrész

Évadzáró partira gyült össze a Gyöngyöshermáni és Szentkirályi Polgári Kör Irodalmat Kedvelők Klubja és Nótaköre.

Máté Ernőné

Ez alkalommal kivételesen nem komoly irodalmi témával foglalkoztak, hanem a résztvevők megvendégelésén volt a hangsúly. Máté Ernőné, klubvezető köszönetet mondott a két összekovácsolódott kultúrkör tagjainak lelkes, összehangolt munkájukért. Külön kiemelte a hősök napi és az augusztus 20-i István király ünnepség, valamint az 56-os forradalomról való megemlékezés feledhetetlen műsorainak pillanatait.

Így fogalmazott: ...továbbra is így dolgozzunk! Így egymásra figyelve, egy akarattal, egy célért, sok szeretettel! Ezt a szeretetet kívánom mindannyiótoknak: egymás, az irodalom, a versek szeretetét. Olvassátok minél többet azokat, mert a versek a lelkekhez jutnak, és ápolják a szíveket. Legyen boldog továbbra is a szívünk, mint ahogyan énekeltük. Sok sikert kívánok a továbbiakban.

Az értékelés után köszönet hangzott el a programokhoz nyújtott támogatásokért: Elsőként a Tiszta Formák Alapítvány szombathelyi elnökének, Zubor Tamásnak, aki a kulturális kirándulásokat biztosította ,majd Németh Gábor hermáni vendéglősnek, aki rendszeres támogatója a kultúrcsoportnak. Most is helyszínt adott és étellel itallal kedveskedett a résztvevőknek. Köszönet illeti Mészáros Gábort, a Mészáros-cukrászda tulajdonosát, aki egy óriás-tortát ajánlott fel. A jókedvű csoport nagy tapssal és köszönettel jutalmazta Keszey Antalt, a Nóta-kör vezetőjét, aki zenéjével /tangóharmonika/ nagyon jó hangulatot varázsolt. A kultúrkör a jövő évben is tervezi a közös, eredményes és szórakoztató együtt-működést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!