Szombathely

2014.05.14. 09:05

Kitüntették a legjobb környezetvédőket

Szombathely - Vas Megye Közgyűlése kiemelt figyelmet fordít a megye környezet és természetvédelmi értékeinek megőrzésére. Ennek jegyében az idén is elismerték azok munkáját, akik ezen munkálkodnak.

Rékai Zoltán

A Vas Megye Közgyűlés minden esztendőben Gayer Gyula Emlékplakett kitüntetést adományoz azoknak a személyeknek, szervezeteknek, amelyek Vas megye környezet- és természetvédelmét, a közösség ügyét magas színvonalú tevékenységükkel példamutatóan szolgálják, részt vállalnak a környezettudatos nevelésből, teljesítményükkel jelentősen elősegítik Vas megye környezeti kultúrájának fejlődését, gazdagítását, s eredményesen működnek közre a megye arculatának formálásában.

Lőrincz Csilla (balra) kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekek természet-és környezetvédelmi nevelésére

Az öko majális programjainak nyitányaként öten vehették át Kovács Ferenctől, a Vas Megyei Közgyűlés elnökétől A Gayer Gyula Emlékplakettet. Az idei kitüntettek: Lőrincz Csilla, a szombathelyi Aréna Óvoda óvodapedagógusa, Kránitz Tiborné, a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ Közhasznú Alapítvány titkára, a Szombathelyi Erdészeti Zrt., a Vasivíz Zrt., valamint a Szentgotthárdi Horgászegyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!