Szombathely

2014.07.02. 16:30

Elismerték a Gépipari diákokat Szombathelyen

Szombathely - Az SZMSZIK Gépipari Szakközépiskolájának legeredményesebb tanulói a tanévzáró ünnepségen kapták meg munkájukért az iskolától a megérdemelt jutalmat.

Ambrózai Zsuzsanna

Az elismert diákok valamennyien sikeresen szerepeltek a szakmai tanulmányi versenyek (gépészet, informatika kategóriában) országos döntőjében, valamint gépészeti, informatikai, anyanyelvi, idegen nyelvi, matematikai, fizikai, kémiai és sportversenyeken.

Görög Ádám veszi át az elismerést Tóth Gábor vezetőtől. Fotó: Samu Sándor

Az Év tanulója címben Görög Áron 12.B és Habda Zoltán 14.D osztályos tanuló részesült a szakmai versenyeken elért eredményeikért és kitűnő tanulmányi munkájukért. Ugyancsak a kiemelkedő tanulmányi munkájáért és versenyeredményeiért lett az Évfolyam tanulója Szalai Balázs (9.A), Dobrovics Bálint (10.A), Szuh András (11.A), Györe Bence (12.C) és Lakatos Zsolt (14.D). Ők valamennyien az Esélyt a gépiparisoknak alapítvány által felajánlott emlékérmet kapták meg könyvjutalom kíséretében Tóth Gábor tagintézmény-vezetőtől. A díjazottakon kívül további 23 gépiparis diák kapott elismerést tanulmányi és közösségi munkájáért.

A tanévzárón a diákok tapssal ismerték Szalai János tanárt, aki pedagógusi, osztályfőnöki, edzői tevékenységéért idén a városi pedagógusnap alkalmával kapott kitüntetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!