Szombathely

2014.08.25. 13:05

Közös baloldali és civil képviselő-jelöltek Szombathelyen

Szombathely - Bemutatkoztak hétfőn a baloldali pártok és a civil összefogás városi képviselő-jelöltjei. Dr. Czeglédy Csaba kampányfőnök és az 5. választókörzet jelöltje már le is adta a kellő számú aláírást.

Simon Erzsébet

Fürge volt az MSZP képviselő-jelöltje, dr. Czeglédy Csaba, aki már a bemutatkozás előtt leadta a jelöltséghez szükséges kellő számú ajánlást - jelentette be hétfőn a Városháza előtt dr. Ipkovich György szocialista polgármester-jelölt, aki népes csapattal érkezett, hogy nyilvánosan bemutassa a baloldali pártok és civil szervezetek közös képviselő-jelöltjeit. A Magyar Szocialista Párt szombathelyi szervezete, a Demokratikus Koalíció, az Együtt Korszakváltók Pártja, az Éljen Szombathely! Egyesület, valamint a Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület támogatja a megyeszékhely korábbi polgármesterét. Dr. Ipkovich György szimpatizánsok előtt sorolta a város 14 választókörzetének közös jelöltjeit, akik között sok a fiatal, és több, jelenleg is politizáló embert, illetve három hölgyet is megnevezett.

Az egyesben Jandrasits Anikó, a kettesben Bokányi Adrienn, a hármasban dr. Horváth Attila, a négyesben Horváth Soma Ádám, az ötösben dr. Czeglédy Csaba valamennyien szocialista színekben , a hatosban Kopcsándi József (MSZP Éljen Szombathely! Egyesület), a hetesben Németh Róbert (DK), a nyolcasban Singer Krisztián (MSZP), a kilencesben Kelemen Krisztián (DK), a tízesben Bogács László (Együtt Szolidaritás), a tizenegyesben Vörösné Budai Mária (DK), a tizenkettesben dr. Scheid Sándor (Éljen Szombathely! Egyesület), a 13-asban dr. Nemény András (MSZP), a tizennégyesben Tóth Kálmán (Éljen Szombathely! Egyesület) szeretné elnyerni a választópolgárok bizalmát és voksát.

Ipkovich aki 24 éve dolgozik a város érdekében elmondta: csapata arcát adja a politikához, valamennyi jelöltnek van vállalása a körzetére vonatkozóan. Hamarosan ismertetik a városlakókkal az összehangolt, kidolgozott, részletes településfejlesztési programjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!