Szombathely

2014.10.09. 17:50

MSZP: Rendhagyó bejelentés

Szombathely - Az MSZP programjával Szombathely sikeresebb város lesz, mint az elmúlt években mondta el dr. Ujhelyi István európai parlamenti képviselő a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Lisztmayer Zsófia

Dr. Ujhelyi István jelképesen adta át csütörtökön a szombathelyi európai parlamenti képviselői irodát, hozzátéve, hogy folyamatosan tartott fogadóórákkal szeretné fenntartani a kapcsolatot a lakosokkal. A képviselő Magyarország egyik legfelkészültebb és tökéletesen megvalósítható politikai tervének nevezte az MSZP szombathelyi programját.

Dr. Ipkovich György, dr. Ujhelyi István és dr. Nemény András. Fotó: Lisztmayer Zsófia

– Ahhoz, hogy ezt maradéktalanul végrehajthassák, szükség lesz azokra a forrásokra, amelyeket az Európai Parlament nyújthat. Jelenlegi rendkívüli bejelentésemmel azt tudom vállalni, hogy mostantól öt éven keresztül biztosan lesz Szombathelynek brüsszeli képviselete.

A következő hét évben hétezer milliárd forintot fordíthat majd Magyarország uniós forrásokból különböző fejlesztésekre.

– A felkészültség, a hozzáértés és a pártok programja dönti majd el, hogy melyik város milyen forrásokhoz fog jutni, nem pedig a politikai hovatartozásuk – fogalmazott dr. Ujhelyi István.

Dr. Ipkovich György polgármesterjelölt hozzátette: várják az együttműködést és a forrásokat városfejlesztési terveik megvalósulásához.

Csütörtökön dr. Ujhelyi István részvételével Körmenden is felavatták az európai parlamenti képviselői irodát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!