Szombathely

2014.11.24. 18:31

Bábosok a gyerekekért

Szombathely – A Mesebolt Bábszínház az idén is csatlakozik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő akciójához.

Ölbei Lívia

A Mesebolt Bábszínház és a Bábosok a Gyermekekért – Kovács Ildikó Gyermektámogatási Alap az idén is csatlakozik a máltai szeretetszolgálat akciójához. Ahogy az decemberben lenni szokott, a meseboltos előadásokra nagyjából féláron vásárolhatnak jegyet az érdeklődők. Ennek fejében a társulat azt kéri, hogy a fennmaradó összegből ki-ki vásároljon tartós élelmiszert, tisztítószert, aztán a csomagot vigye el magával a kiszemelt előadásra. Az adományokat a szeretetszolgálat szombathelyi csoportja juttatja el oda, ahol a legnagyobb szolgálatot teszik. A Mesebolt egyébként két premierrel is készül decemberben: a bűbájos mackót, Vackort Császár Erika kelti életre, aztán különleges költői játék következik, a lengyel Krystyna Milobedzka tollából: A haza fontos dolgokról beszél – nem csak gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!