Szombathely

2014.11.03. 18:50

Megszépített járdákon vezethet majd az utunk

Szombathely - Október elején kezdték el a város rossz állapotban lévő járdáinak helyreállítását, év vége előtt készen is lehetnek.

Lisztmayer Zsófia

Jelenleg több helyen is munkálatokat végeznek Szombathely belvárosában, melyek során számos járdát állítanak helyre. A közbeszerzési eljárás szeptember második felében zárult le, a munkálatokat október elején megkezdték. Lakézi Gábor, a városüzemeltetési osztály vezetője elmondta, hogy leginkább a nem megfelelő minőségű járdákat szeretnék megújítani, és ezzel zárulna az idei útfelújítási program.

- A Markusovszky kórház előtti járda helyreállítását a gázszolgáltató végzi. Hamarosan szép és jó minőségű térköveken lehet majd lépkedni, reményeink szerint még az év vége előtt - tette hozzá az osztályvezető.

A gázszolgáltató által végzett munka hozzávetőlegesen 11 millió forintba, a közbeszerzési eljárás keretében végzett munkálatok pedig 60 millió forintba kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!