Szombathely

2015.01.23. 18:14

Veszélyes árut szabályosan

Megyei körkép – Nem találtak hiányosságot a katasztrófavédelem szakemberei, akik a héten is folytatták a veszélyes árut szállító járművek ellenőrzését.

Ölbei Lívia

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a közlekedésben résztvevők biztonsága érdekében továbbra is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a veszélyes áru közúti szállítása során a vállalkozók és a fuvarozók betartják-e a vonatkozó biztonsági előírásokat. A sárvári kirendeltség szakemberei a 86-os főúton összesen 17 gépjárművet vontak vizsgálat alá, amelyek közül három szállított veszélyes árut. A fuvarozás mindhárom esetben szabályosan történt, így nem volt szükség hatósági intézkedésre. A szombathelyi és a körmendi kirendeltség munkatársai sem találtak hibát az ellenőrzések során. A vasi katasztrófavédelem közlése szerint ezek az eredmények azt jelzik, hogy a múlt évi folyamatos ellenőrzésnek máris megvan az eredménye. Az ellenőrzések természetesen a továbbiakban is rendszeresek lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!