Szombathely

2015.06.17. 08:38

A Fidesz szombathelyi frakciója szerint a baloldal hisztériakeltése a Diófa utcai fakivágás

A Fidesz szombathelyi frakciója által kiadott sajtóközlemény szerint a Diófa utcai fakivágás körüli médiahisztéria nem más, mint baloldali sajtóorgánumok munkatársainak álhírgyártása.

"Kedden két baloldali újságíró saját autójával szervezett tüntetést az építkezés területén. Etikailag elfogadhatatlan, hogy ugyanazok tiltakoznak, akik azon nyomban tudósítanak a tiltakozásról, hiszen a két tüntető autó a baloldali médiához köthető. Teszik mindezt úgy, hogy megmozdulásuk nyomán tíz percen belül megjelenik a választókörzet szocialista képviselője. Felszólítjuk a baloldalt, hogy az álhírek gyártása és szenzációhajhászás helyett a város érdekében dolgozzanak, ne veszélyeztessék a 140 millió forintból, európai uniós támogatással, jogerős építési engedéllyel megvalósuló projekt megvalósítását! Ne akadályozzák Szombathely fejlődését, ne gátolják a beruházásokat! " - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!