Szombathely

2016.03.08. 13:06

Több mint 1 millió kilométer balesetmentesen - A szombathelyi polgármester sofőrjét köszöntötték

1 250 000 kilométert vezetett balesetmentesen a Szombathelyi Polgármesteri Hivatal gépkocsivezetője, Filó László, akit ez alkalomból dr. Puskás Tivadar polgármester emléklappal köszöntött.

Benkő Sándor

Filó László 1985 júliusában kezdett dolgozni az egykori tanácsházán, akkoriban még Polski Fiatot vezetett. Az eltelt több mint harminc év alatt egy tanácselnököt és négy polgármestert fuvarozott. Dr. Puskás Tivadar megköszönte sofőrjének, hogy mindig biztonságban eljuttatja az úti céljához. Mint mondta: ehhez a munkához nemcsak az szükséges, hogy valaki jól tudjon autót vezetni, hanem megbízhatónak is kell lenni. Bizalmi állásról van szó, hiszen ami az utazás alatt elhangzik az autóban, annak ott is kell maradnia.

Filó László igazi háttéremberként nem szívesen szerepel a nyilvánosság előtt. Közismerten szerény, a köszöntés alkalmával is csak annyit mondott: megtiszteltetés számára, hogy ezt a munkát végezheti.

A hivatásos sofőröket 250 ezer balesetmentesen megtett kilométerenként emléklappal és pénzjutalommal ismerik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!