Szombathely

2017.02.05. 18:55

Maskarában báloztak

Szombathely, Bük - A Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület hívta táncba a vendégeket a megyeszékhelyen szombaton. A táncparkett sosem volt üres, annyira remek volt a hangulat.

Vadas Krisztina

Több százan érkeztek a Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület báljára. Különleges rendezvény volt, huszadik alkalommal szervezték meg a táncos mulatságot. A hangulat az elejétől kezdve felszabadult, vidám volt, de ezt még inkább fokozta, hogy a vendégeket maskarában hívták mulatni. A török basa és háremhölgye mellett tiszteletét tette Jockey Ewing és felesége is, de találkozhattunk a palacsintakirály-lyal, Piroskával, Gábor Zsazsával és egy igazi pingvinnel is.

A megjelenteket Horváth Vilmos, az egyesület elnöke köszöntötte. Külön üdvözölte Dvorán Dusánt, a szlovákiai Magasfalu polgármesterét, aki nyolcfős delegációval érkezett a rendezvényre. Az egyesület és a település rég-óta jó kapcsolatot ápol, rendszeresen részt vesznek egymás programjain.

Halmosi Zoltán többször megtáncoltatta feleségét, Rozáliát
Fotó: Unger Tamás

Az est egyik legmeghatóbb pillanatát is a küldöttség egyik tagja okozta: a tombolán felajánlott szlovák nyereményt megnyerte, de átadta Halmosi Zoltán többszörös válogatott labdarúgónak abból az alkalomból, hogy nyáron tölti be hetvenedik életévét. Az egykori sportklasszis könnyekig hatódva fogadta az ajándékot, és annyit mondott: Csak a győztesek sírnak, és mi mindig nyerünk!

Műsort adott a 2Beat duó, Molnár Bence néptáncos, a Fölszállott a páva! tehetségkutató különdíjasa, valamint Sőre Péter BMX-világbajnok. Utóbbi most kivételesen nem kerékpárjával, hanem egy hatalmas karikával mutatott be lélegzetelállító produkciót, amellyel elkápráztatta a közönséget.

A talpalávalóról a Tequila zenekar gondoskodott. Annyira jó hangulatot teremtettek, hogy a táncparkett sosem volt üres, a vendégek hajnalig ropták a táncot.

Címkék#jelemzbál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!