Szombathely

2015.03.31. 13:14

A hattyú hegedűje - Az iskolai napok részletes programja

Szombathely – Az oladi Simon István Utcai Általános Iskola április 9-étől 16-áig rendezi meg a hagyománnyá vált Olad – Simon Napokat. Rengeteg változatos program várható.

Merklin Tímea

A programsorozat a jövő héten csütörtökön 12 órakor kezdődik az „Olad-Simon Kupa” városi teremlabdarúgó tornával, melyet 13 órától az ünnepélyes programnyitó követ kiállítás-megnyitókkal.

A „Szombathely a mi városunk” című helytörténeti kiállítás mellett a tanulók irodalmi-képzőművészeti munkáiból összeállított tárlat is megnyílik, Rettegi Attila intézményigazgató bevezetőjével.  

Április 10-én, pénteken 13.30 órakor lesz a XXI. Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró Pályázat díjkiosztó ünnepsége, valamint „A hattyú hegedűje” című gyermek- és ifjúsági írók antológiájának könyvbemutatója. Az esemény természetesen a verseny névadója, József Attila születésnapjához, azaz a költészet napjához (április 11-éhez) kapcsolódik. 

Április 13-án, hétfőn 14.30 órai kezdettel Öveges-napot rendeznek a kísérletező kedvű felső tagozatos diákoknak.

Április 14-én, kedden 12.30 -tól a megyei gyöngyfűző, gyöngyszövő verseny veszi kezdetét, majd 14 órakor a megyei német nyelvi szépkiejtési verseny kerül megrendezésre. 

Április 15-én, szerdán 14 órától a megyei angol nyelvi szépkiejtési versenyre kerül sor.

Április 16-án, csütörtökön játékos akadályverseny várják a „Kölyökfesztivál” címmel az alsó tagozatos kisdiákokat.

A sokszínű kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvérevaló programott, biztos senki nem fog unatkozni az oladi Simon István utcai iskola napjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!