Szombathely

2016.08.18. 09:42

KÁR?! NE! VAL – ANNÁVAL!

Vagyis lesz Pásztor Anna a Karneválon! Az énekesnő televíziós műsorba való felkérése miatt nem tudta vállalni a korábban már egyeztetett szombathelyi fellépésüket, ám a sors közbeszólt.

Vas Népe

A nyitóestére meghívott grúz együttes sajnos nem tudja elhagyni hazáját ezekben a napokban, így „megürült” a Fórum színpad csütörtök estére. Az Anna and the Barbies tehát mégis jelen tud lenni a Karneválon – sokak örömére. A magyar underground rock’n’roll legdinamikusabb csapata augusztus 25-én, a 20:oo órakor kezdődő Karneváli Nyitóceremónia után harsogja tele Szombathely Fő terét. 2016-ban egyébként a zenekar az eddigi legátfogóbb összművészeti turnéját mutatja be az ország különböző pontjain, ahol a cirkuszművészet, kortárs költészet és huszonegyedik századi vizualitás jelenik meg Szabó K. István rendezésében.

A belváros szívében felállított Forum Színpad a legtöbbeket vonzó koncertek színtere lesz az idén. A szombathelyi Fő téren álló pódium pénteken kora este a The Brooklyn Gypsies, 21:oo órakor pedig az Apostol együttes otthona lesz. Szombaton egy ukrán rockabilly csapat után fergetegesnek ígérkező bulija után a Quimby lesz az esti hazai sztárvendég. Vasárnap is „nagyágyúkkal” célozzák meg a „nagyérdeműt” a szervezők: a több mint 30 éve népszerű Hot Jazz Band és a Kossuth-díjas Csík zenekar zárja az idei Karneválon a Forum színpad műsorát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!