érkezik a baba

2019.10.20. 09:31

Rajongók üzenetei tartották a lelket Tóth Gabiban

A vagány énekesnő élete legizgalmasabb szerepére készül. Decemberre várja első gyermeke érkezését, és már készül kislánya babaszobája is.

A Családvarázsnak adott interjúban exkluzív részleteket tudhatunk meg a terhességéről, a családjáról, és arról, hogy a leendő apuka hogyan várja a picit.

Tóth Gabi anyává válása korántsem indult zökkenőmentesen: mindössze tizennyolc éves volt, amikor közölték vele, hogy nem látnak túl sok esélyt arra, hogy saját gyermeke születhessen. Akkor egy gyászfolyamat indult el az énekesnőben, és a hétköznapjait is így élte. Időközben rajongói közül rengeteg nőtársa üzent neki, hogy nem érdemes feladni, hiszen nekik is ezt mondták az orvosok, de ennek ellenére mégis teherbe tudtak esni.

„Az emberek biztattak sokszor, de én valahogy ezt szép helyre eltettem magamba, hogy nagyon sok árva lélek vár szerető családra, és akkor majd örökbe fogadok…” – mondta.

Ezt a lehetőséget a terhességétől függetlenül nem zárja ki, ám jelenleg minden gondolata születendő kislánya körül forog: egy kincsnek éli meg őt, és fogantatásától kezdve így is hívja.

A várandósságot nagyon élvezi, egy kellemes, egészséges állapotnak éli meg.

Próbál elengedni minden görcsösséget a témával kapcsolatban, és ezt javasolja is minden kismamának.

Mint kiderült, kislánya babaszobája is épül-szépül: a falakra például hatalmas pipacsok kerültek, amiket Gabi festő- és tetoválóművész barátnője készített. Az énekesnő egyébként a nyers fa színt, a föld színeit és a virágmintákat kedveli leginkább, így ezek az elemek kapják majd a legnagyobb hangsúlyt a baba körül.

A rocker lány szerint párja, Gábor már most csodálatos apukajelölt. Óvja a kismamát mindentől, törődik vele és vigyáz rá. Emellett törekszik arra, hogy már az elejétől kivegye a részét a várandósság minden pillanatából.

Gabi arról is mesélt, hogy számára milyen sokat jelent a családja.

Rengeteg támogatást kap tőlük, biztos háttérként állnak mögötte, akikre mindig számíthat, és akik hagyják Gabi ösztöneit kibontakozni.

A nagyszülők közül az apai ágon is kitűnő nagyszülei lesznek a születendő kislánynak, hiszen Gábor apukája és nevelőanyukája is nyitottak, lendületesek, fiatalosak, akik nagyon várják már az újdonsült unoka érkezését.

A fiatal édesanya elmondása szerint hagyományos értékrendet követ,

fontos neki például a vidéki élet, és szeretné, ha gyermeke is olyan közegben nőne fel, amilyenben ő is felnőtt.

Fontos számára, hogy tiszta levegőn és lassabb tempójú emberek között szocializálódhasson majd a kislánya, hiszen szerinte ez a fajta életmód nagyon sokat ad az ember értékrendjéhez felnőtt korában is.

Gabi arra is felhívta a figyelmet, hogy szülőként milyen nehéz megfelelni a társadalomnak:

„Mindenki tökéletes szülő, csak azoknak még nincs gyerekük.” – magyarázta.

Az édesanyák nagyon kritikusak egymással, az énekesnő szerint viszont a gyereknek egy a legfontosabb: ha a szülei jól érzik magukat. Mindenkinek vannak fáradt napjai, vagy érezheti úgy, hogy nincs kedve sehová sem menni, hiszen emberek vagyunk, és senkinek sem ugyanolyan a terhessége.

„Inkább segítsük egymást és fogjunk össze, mintsem egymást kritizáljuk.”

A teljes epizód:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában