TÜNDÉRSZÉPEK 2021

2021.02.11. 20:00

Szeretnéd megmutatni szépséged egy egész ország előtt? Még nem késtél el!

Javában zajlik a Tündérszépek 2021 elnevezésű szépségversenyünk, amely az előző években is nagy sikernek örvendett. Hétfőn elkezdődik a szavazás, viszont három hétig még várjuk a jelentkezőket!

vaol.hu

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

A versenyzők fotózása jelenleg is zajlik, de aki kedvet kapott a versenyhez, még mindig nem késett el. Március 7-éig várjuk az űrlapokat, amely a www.vaol.hu/tunderszepek oldalon tölthető ki. A kitöltésnél lehetőség van arra, hogy a jelentkezők saját fotózást kérjenek profi fotósainktól, de akár saját portfólióval is indulhatnak. A képeket a versenyzők és az olvasók a Vas Népe oldalain, és a vaol.hu-n is viszont láthatják minden nap hétfőtől. Azokról a versenyzőkről, akik fotózást szeretnének, egyéni videó is készül, amely YouTube csatornánkon lesz visszanézhető majd.

11 lányt már lefényképeztünk, a fotózás pillanatairól pedig készítettünk egy videót is:

 

Ha kedvet kaptál a versenyhez, ha folyamatosan kapod a bókokat, vagy ha szépnek érzed magad, ne habozz! A Tündérszépek 2021 versenyen minden álmod valóra válhat! Jelentkezz a www.vaol.hu/tunderszepek oldalon, és legyél te 2021 Tündérszépe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!