Szponzorált tartalom

2018.06.19. 11:59

Sétarepülés, az elfelejtett ajándék ötlet (x)

Ma már hazánkban is többféle lehetőség kínálkozik arra, hogy madártávlatból szemléljük Magyarország legszebb tájait, vagy akár saját kezünkkel vezessünk repülőt. A <a href="https://dreamair.hu/setarepules/">sétarepülés</a> szolgáltatások között a történelmi látnivalók kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat, mint azok, akik a természeti kincseket szeretnék a magasból megtekinteni. Akár több órát is a magasban tölthetünk, ráadásul a sétarepülés a legmenőbb ajándék ötletek között is szerepel.

Vezessen repülőt!

A sétarepülés szolgáltatás keretein belül egy rövid földi felkészítést követően az ügyfél két kormányos repülőgépet vezethet, és elvégezhet vele bizonyos alapvető repülési manővereket. A magasság és a repülés szerelmesei számára kifejezetten jó választás lehet ez a megoldás, hiszen így kezdő pilótaként nyerhet betekintést abba a világba, amely oly sokakat vonz. Ha pedig úgy érzi, a jövőben sem tudna élni enélkül, akár pilótaképzésre is leadhatja jelentkezését.

 

Budapest csodái madártávlatból

Fővárosunk megannyi szépséggel várja a turistákat, melyeket egészen egyedi perspektívából láthat az, aki sétarepülés keretein belül fedezi fel Buda csodáit, vagy például a belváros és a Margitsziget szépségeit. Az ajándék ötletek között nem véletlen örvend kiemelt népszerűségnek a sétarepülés, és a dreamair.hu tapasztalatai szerint is mind többen döntenek a lehetőség mellett.

 

Sétarepülés a Dunakanyar felett

Magyarország egyik turisztikailag frekventált területe a Dunakanyar, ahol a vallási, történelmi jellegű épületek éppen úgy jelen vannak, mint a festői táj és a Duna gazdag növény- és állatvilága. A több várost és látnivalót érintő sétarepülés során arra is lehetőség nyílik, hogy Esztergom repterén leszállás történjen, majd egy fenséges kávé után kezdődjön a lenyűgöző visszaút Budapestre. Ez a sétarepülés nem csak kiszakít a fővárosi nyüzsgésből, de fantasztikus látképpel és életre szóló élményekkel gazdagítja az ügyfeleket.

Sétarepülés Nemzeti Örökségeink nyomában

Időtartamát és a látnivalók sorát illetően is az egyik leghosszabb sétarepülés típus az, amely Nemzeti Örökségeink sorát fedezi fel. A Székesfehérvár-Balaton útvonalon csodás tájak láthatóak fentről, a Velencei-tó és a Balaton pedig kifejezetten a vizek szerelmesei számára jelentenek majd hatalmas élményt. A túra végén a Budai hegyek panorámájában lehet gyönyörködni. Természetesen nem csak a Dunántúl tartogat fentről megtekintésre érdemes látnivalókat, hanem a Duna vonalán délre haladva is páratlan panorámában lehet részünk. A 90 ezer hektáros Gemenci erdő, Kalocsa, és Dunaföldvár mellett a Duna partján sorakozó üdülők, nyaralók és a nádasokkal teli holtágak hazánk olyan területeire kalauzolnak el, amelyek idegenforgalmi szempontból kiemelt jelentőséggel bírnak. A sétarepülés a dunai tájak fölött magával ragadó élményt jelent.

 

Az élmény-ajándékok napjainkban minden korábbinál népszerűbbek. Közöttük is kiemelt helyet foglal el a sétarepülés, mely az ajándék ötletek megkoronázásának számít. Többféle útvonal és időtartam közül választhatunk, és egyszerre akár három fő is a repülővel tarthat. Ha saját maga szeretné megtapasztalni, milyen érzés a repülőt vezetni, erre is alkalom kínálkozhat. Legyen szó akár történelmi várak feletti repülésről, vagy a természetes vizek, szigetek és tavak megismeréséről, madártávlatból egészen új perspektívából közelíthetünk hazánk látnivalóihoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!