Vasi bulvár

2015.04.23. 16:29

Simon Marcsi kalandjairól mesél a tengerentúlról - szexi fotókkal

Európa szépe ezúttal nem versenyezni ment Amerikába, hanem zsűrizni egy fitnesz szépségversenyre. A verseny mellett fotózásokat is vállalt, és ahogy megígértük kalandjairól folyamatosan beszámol olvasóinknak.

Farkas Eszter

Múlt héten indult a szombathelyi modell, Simon Marcsi Miamiba, hogy szépségversenyen zsűrizzen.

– Bécsből indult a gép hajnalban, Düsseldorfban volt az átszállás, majd onnan egyenes volt az út Miamiba. A gépünk sokszor légörvénybe került, én mégsem pánikoltam – jelentette Marcsi Amerikából. – Amikor megérkeztünk Miamiba a meleg mellett a pára volt a legfurcsább. Itt éjjel nappal olyan pára van mintha egy őserdőben lennék. Az első nap már egy autókereskedésben jártunk, ahol a fotózások „kellékeit" választottuk ki. Én nem vagyok nagy autó rajongó, de itt szám is tátva maradt, főleg akkor, amikor mentünk egy kört az egyik járgánnyal. Este, a helyi edzőtermet látogattam meg – folytatta a szépség.

Marcsi számos fotós felkérést kapott Amerikában. Egy motorcsónakon is készültek képek. Fotó: Joe Barros

– Szombaton délelőtt egy kicsit strandoltunk az óceánparton, majd délután kezdődött a fitneszmodell verseny sajtótájékoztatója. Vörös-szőnyeg, kaviár, rákok és pezsgő fogadott a kertrészen, ahol a sajtótájékoztatót tartottak. Interjút is készítettek velem. Az interjúk után a zsűritagokkal egy külön teremben megbeszéltük a szempontokat, hogyan és miket pontozunk a versenyzőkön. Délután kezdődött a verseny. Felhívtak a színpadra, mint az est celebrity vendége. A versenyt egy színházteremben rendezték meg, több száz nézővel és 72 versenyzővel, több kategóriában. A verseny utána egy zártkörű bulira voltam hivatalos – mesélte Marcsi.

– Másnap reggel az óceán partján futottam, majd ebéd után egy motorcsónakon fotóztak. Fantasztikusan érzem magam, és számos fotós felkérésének kell eleget tennem a következő napokban – tette hozzá a lány.

 

Simon Marcsi továbbra is folyamatosan beszámol amerikai élményeiről lapunk hasábjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!