Vasi bulvár

2015.06.15. 18:10

Bennfentes extra - Jótékonysági főzőversenyen jártunk

A rekkenő hőségben dolgozott a Bennfentes stábja, hiszen szombaton még az árnyékban is több mint 30 fokot mutatott a hőmérő.

Kovács Ágnes

Friss és illatos kenyér

FRISS A szaftos pörkölthöz friss kenyér dukált. Tudták ezt az Őrvidékház jótékonysági főzőversenyének résztvevői is, ezért esett a választásuk erre a gyönyörű kenyérre. Kovács Jenő törzskapitány, dr. Takátsné dr. Tenki Mária és Kovács Ferenc meg is kóstolta a frissensült óriáscipót.

Egy két forró falat

KÓSTOLÁS Németh Balázs megyei értékesítési vezető esküdött a folyamatos kóstolásra.

Gyerekekkel jöttek

LÉGVÁR A gyerekeket sem hagyták program nélkül a szervezők. Légvár és trambulin is szórakoztatta a kicsiket. Erhardt Katalin és lánya, Szalai-Erhardt Laura a Vas Népében olvastak a programról és már akkor elhatározták, hogy itt töltik a hétvégét. A kis Áron szerint ez igazán jó ötlet volt.

Olvasóink is megkóstolták

SŰRŰJE Németh Balázs néhány óra leforgása alatt úgy vélte, megfelelő lett az étel minősége. A főzés és kóstolás után magára vállalta azt is, hogy a sűrűjét ajánlja fel a kíváncsi és éhes résztvevőknek. A pincepörköltnek óriási sikere volt. Csillag Enikő hirdetési tanácsadó kitartóan segített kollégájának.

Rókagombás és medvehagymás

MEDVEHAGYMA A Dobó SE kondérja felől isteni illat szállt. Nemcsak mi voltunk kíváncsiak a fogás receptjére, de dr. Takátsné dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke és lánya dr. Takáts Eszter ügyvéd is. Horváth Vilmos, a Dobó SE elnöke hosszan magyarázta a csülök elkészítésének módját. Medvehagymás, rókagombás fehérboros pörkölt rotyogott a bográcsban. A vicces kedvű szakácsok úgy nevezték a specialitást, hogy Csülök, ahogy Hende Csaba szereti. Sikerük volt az étellel, mind elfogyott.

A vitézi rend tagjai vadat főztek

HÚS A Vitézi Rend tagjai is a bográcsok körül tüsténkedtek. Lelkesen fogtak munkához. Vadhúsból készült a pörkölt, mert annak sokkal izgalmasabb az íze. Hosszabb ideig készül, mégis nagyobb az esély vele a győzelemre. Érezték a fölényt már akkor! Kovács Jenő, törzskapitány, Kovács Ferenc, Kránicz Sándor és Bedők Róbert.

Kapu a csapatnak

ADOMÁNY A jótékonysági gyűjtést Binger Lívia és Farkas Gabriella vezette, akik hősiesen bírták a kánikulát. Az adományozók tudták, jó helyre megy a pénz. Az Őrvidékház SC csörgőlabdacsapatának.

A legkisebbek is jól érezték magukat

FÜGGŐÁGY Farkas Zsófia és Sümegi Janka a függőágyban pihenték ki a tanév fáradalmait. Nyilván nekik volt a legjobb dolguk a rendezvényen. Épp egy szép rajzot mutatnak fotós kollégánknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!