Vasi bulvár

2016.08.29. 17:22

Facebook-figyelő

E héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből: lássuk, mivel töltik a nyarat.

Szelfibajnok tanácsnok

FOTÓ Lendvai Ferenc, szelfikkel dokumentálta az idei Savaria karnevált.

Gálázó celebsereg

PARTI Az egyik országos bulvármagazin születésnapi rendezvényén bulizott együtt Danics Dóra és Gáspár Eszter énekesnő. A partin összefutottak Danics Dóra egykori tehetségkutatós versenytársával, Kocsis Tiborral is. A pillanatot gyorsan meg is örökítették.

Néha Erzsi is lepihen

CUKISÁG A közösségi oldalon egyre népszerűbb Erzsi, a macska, aki szeretne miniszterelnöki babérokra törni. Néha azonban még a világuralomra törő tervek szövögetése mellett is kell egy kis pihenés.

Vásárfiát gyűjtött a herceg

LÁTOGATÁS 13. Galántai Herceg Esterházy Antal is megtisztelte jelenlétével a Savaria Történelmi Karnevált. Miután szétnézett az Öreg Város vásárában, hintóján részt vett a felvonuláson is.

Egy évig a Városházán őrzik a fényt

VÉGE Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere jött, látott és elvitte magával a Vesta-templom lángját a karneválzáró ceremónián. Persze jövőre visszahozza, hogy ismét jelezze vele az új kezdetet. Addig is a Városházán őrizgeti, nehogy valaki elrabolja.

A kis kedvenc sem maradhatott otthon

BULI Nagy Jonathan bűvész-illuzionista Merlinnek, az arapapagájának is megmutatta, milyen az igazi karneváli forgatag. Most épp nem mutatványoztak, de így sem voltak kevesebben kíváncsiak a szombathelyi varázslóra és legújabb segédjére.

Motoron szép az élet

MENŐ Kocsis Korinna, jákfai szépség közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, mennyire vagány csaj. Erre a robogóra Ibizán pattant fel, hogy megnézze a környéket.

Nyárbúcsúztató napfürdőzés

BALATON A Szombathelyről származó műsorvezető, Aryee Claudia Tücsi kiélvezte az utolsó nyári hétvégét. A (nap)fürdőzés után búcsút intett Tücsi a magyar tengernek, egy jó darabig most nem látják majd egymást - legalábbis nem ilyen lenge öltözetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!