Vasi foci

2009.07.28. 09:25

Nem töltöttek, csak lőttek a Haladás II.-Répcelak focimeccsen

Szombathely - Élvezetes játékot és nyolc gólt hozott a Haladás II.-Répcelak felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Pum András

Haladás II.-Répcelak 5:3 (1:1). - Szombathely, Illés akadémia, 50 néző.

Haladás II.: Mursits - Szvoboda, Bezdi, Jagodics (Szalai Á.), Berning - Tar, Szakály, Szalai R.(Radó), Udvardi - Czafit, Horváth D. (N"Semi). Edző: Máté Csaba, Koman Vologya.

Répcelak: Heinrich - Ulrich, Hegedűs, Györkös (Sipőcz), Körmendi - Imre (Széles), Varga G. (Bödecs), Szandi (Baranyai) - Takács P., Németh G., Varga T. (Bellovics). Edző: Tóth Zsolt.

Élvezetes játékot, és különösen a második félidőben sok gólt hozott az edzőmérkőzés, a  Haladás II. teljesen  megérdemelten nyerte meg a találkozót. A répcelakiaknál egy újabb próbajátékost tesztelt Tóth Zsolt edző: a bal oldali védő Körmendi, legutóbb a Siófok második együttesében futballozott.

Gólszerzők: N"Semi (2), Czafit (2), Tar, illetve Németh G., Imre, Bödecs. 

- Végig harcosan és jól játszott a csapat, a helyzetkihasználáson kell még javítani - értékelt Koman Vologya, a Haladás II. másodedzője.

- A Haladás II. kihasználta hibáinkat, ráadásul érvényesítette gyorsasági fölényét is - mondta Tóth Zsolt, a Répcelak trénere.

A Haladás II. legközelebb augusztus 5-én, 11 órakor Veszprémben játszik a Ferencváros második együttesével, míg a Répcelak holnap 17.30-as kezdéssel fogadja a Celldömölköt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!