Vasi foci

2009.10.15. 08:13

Egy félidőn át tartotta magát a ZTE ellen a Körmend

Helytállt a ZTE elleni edzőmérkőzésen az NB III-ban szereplő körmendi labdarúgócsapat. Ifjabb Molnár Károly tanítványain csak a szünet után kerekedtek felül a zalaiak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Körmend FC-Boldizsár Trans-ZTE 2:6 (2:2). - Körmend, 100 néző, előkészületi labdarúgó-mérkőzés, vezette: Pintér.

Körmend, I. félidő: Marton - Nagy II. K., Csenterics, Németh Z. - Németh B., Bozóki, Sárközi, Varga G. - Niksz, Kovács Sz., Nagy I. K.
II. félidő: Marton - Herczeg, Cser, Guzmics - Tóth G. (Takács), Nagy M., Seres, Berbás - Orsós, Szolyák, Vass. Edző: ifjabb Molnár Károly.
ZTE, I. félidő: Sipos - Kocsárdi, Miljatovic, Kamber, Máté - Sluká, Horváth A., Magasföldi, Rudnevs - Pavicevic, Prince.
II. félidő: Pogacsics - Szalai, Bogunovic, Todorovic, Kocsis - Vittmann, Sági, Petneházi, Rábold - Balázs, Hadar. Edző: Csank János.

A zalegerszegiek mezőnyfölényüket hamar gólokra váltották, és tíz perc elteltével már 2:0-ra vezettek. Lassan azonban a körmendiek is felébredtek, és nem tisztelve ellenfelüket, látványos támadások után Varga és Németh góljával kiegyenlítettek. A szünetben mindkét edző szinte teljes sort cserélt, így a hazaiaknál több fiatal is szóhoz jutott a második játékrészben. A zalaiak ekkor már érvényre juttatták a két osztálynyi különbséget. - Gólszerzők: Varga G., Németh B., illetve Hadar (2), Prince, Rudnevs, Balázs, Rábold.

- Sportszerű meccset játszottunk a ZTE ellen, azt hiszem mindkét csapat számára megérti lekötni ezt a találkozót, a meccs jól szolgálta a felkészülést a hétvégi bajnokira - értékelt ifjabb Molnár Károly, a Körmend trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!