Vasi foci

2009.10.26. 15:36

Kilenc öltéssel varrták össze a sorkifaludi középhátvéd fejét

A pályán kezdte, a kórházban fejezte be a Sorkifalud-Oszkó bajnokit a hazaiak játékosa, Völgyi Róbert. A játékos összefejelt ellenfelével.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nem mondhatni, hogy Fortuna kegyeltje lett volna a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a sorkifaludi futballcsapat. Egyrészt a hazaiak győzelmet engedtek ki a kezükből az Oszkó-Győrvár elleni derbin, a 91. percben kapufát lőttek, majd nem sokkal később ziccert is hibáztak, így maradt a 2:2-s döntetlen.  Ráadásul szegény embert az ág is húzza effektussal kínlódtak: két játékosuk is olyan szerencsétlenül fejelt  össze ellenfelével, hogy mindkettőjüket le kellett cserélni. A pechsorozatot a 43. percben a középhátvéd Völgyi Róbert nyitotta, aki egy felugrás követően ütközött a levegőben a vendégek játékosával, Jaklin Ferenccel.  Érdekesség, hogy civilben kolléga a két fiatalameber. Az oszkói labdarúgó - miután megrázta a fejét és konstatálta, hogy egy dudorral gazdagabb lett  - már készen is állt a folytatásra. Nem úgy a vérző arcú, vérző fejű Völgyi. A sorkifaludi labdarúgót a vendégekkel érkező gyúró hölgy, a civilben egyébként ápolónő, Kercza Józsefné szakszerű ápolásban részesítette, így a kiérkező mentők szinte menetkész állapotban vehették át a focistát. A játékos fejét kilenc öltéssel varrták össze a szombathelyi kórházban, ahonnan még aznap kiengedték.

A hajrában aztán még egy kényszerű cserét kellett végrehajtaniuk a hazaiaknak, a 85. percben Szűcs Richárd fejelt össze ellenfelével, és miután szédelgett, őt is le kellett cserélni. Szerencsére a csatár megúszta a kórházi vizitet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!