Vasi foci

2009.11.12. 08:50

Messi újabb trófeát zsebelt be

A Barcelona argentín zsenije, Lionel Messi kapta a legjobb Spanyolországban futballozó játékosnak járó Di Stefano trófeát. A támadó klubtársát Andres Iniestát, valamint az Atletico Madrid csatárát Diego Forlant utasította maga mögé.

MTI

A díjátadásra szerdán este, egy madridi szállodában került sor, a Real Madrid legendás argentin-spanyol játékosa, a névadó Alfredo Di Stefano, valamint az argentin szövetségi kapitány, játékosként világbajnok Diego Maradona jelenlétében.


- Nagyon izgulok, de egyben büszke vagyok, hogy Maradona és Di Stefano mellett állhatok, és hogy tőlük vehetem át a trófeát  - mondta a ünnepségen az FC Barcelona argentin támadója, aki a Real Madrid csatárát, Raúlt követi a díjazottak sorában.

Messi az idei versengésben klubtársa, a középpályás Andres Iniesta, valamint Diego Forlán, az Atlético Madrid uruguayi csatára elől kaparintotta meg a díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!